Ons Korea

Onderwijsprogramma Alles Tonen / Eco / Creative economie en innovaties / Waterstofcellen voor vervoersmiddelen

Waterstofcellen voor vervoersmiddelen

Zuid Korea

Het Gwangju CCEI heeft twee projecten op twee locaties. Het concentreert zich op de ontwikkeling van vervoersmiddelen die rijden op basis van waterstofcellen.CCEI richt zich op de leefomstandigheden van lokale bewoners.

Hyundai en haar dochter KIA werken in Gwanju aan de ontwikkeling van waterstofcellen in samenwerking met het CCEI. Zij zien de vervoersmiddelen die rijden op basis van waterstofcellen als de ultieme milieuvriendelijke auto’s. Hyundai en Kia hebben beide 1000 patenten gegeven aan lokale ondernemers die graag bedrijven willen starten in de auto-industrie.

Het tweede project helpt ongeveer 90.000 kleine detailhandelbedrijven, die ongeveer 85% van alle bedrijven beslaan van alle bedrijven in Gwangju, door de introductie van de creatieve industrie op de traditionele markten. Het CCEI biedt online support, mobiele marketing en helpt marketingstrategieën ontwikkelen in samenwerking met lokale galerieën en theaters om zo lokale, traditionele kunst en volksmuziek onder de aandacht te brengen.

innovatie_4e_kopje